Al Bahr Hotel & Restaurant

Zanzibar, Zanzibar Town
Al Bahr Hotel & Restaurant Öne Çıkan Resim
Al Bahr Hotel & Restaurant Dış Mekan
Al Bahr Hotel & Restaurant Yerinde Yemek
Al Bahr Hotel & Restaurant Yerinde Yemek
Al Bahr Hotel & Restaurant Oda Düzeni
Image More +7 fotoğraf
Al Bahr Hotel & Restaurant
Shangani Street Stone Town Zanzibar, Zanzibar Town

Al Bahr Hotel & Restaurant misafirlere Zanzibar Town (Stone Town) bölgesinde, People's Palace Museum ve Marahubi Palace yakınında. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Nakupenda Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Jaw's Corner ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x