Akay Pension

Kaş, Antalya
Akay Pension Genel
Akay Pension
Patara Merkez, Kaş Antalya Kaş, Antalya

Yolu Antalya, Kaş’a düşenler için oldukça iyi bir konaklama seçeneği olan Akay Pension, güler yüzlü çalışanları ve lüks olanakları ile ziyaretçilerini üstün kalitede bir hizmet anlayışı ile ağırlıyor. Konumu itibariyle Antalya’nın en ünlü plajlarından birisi olan Patara Plajı’na oldukça yakın bir mesafede yer alan pansiyon; ücretsiz otopark, yüksek hızda Wi-Fi ve açık büfe kahvaltı hizmeti veriyor.

Havaalanından gidiş-dönüş hizmetini de bünyesinde barındıran Akay Pension, odalarında klima, özel tasarım geniş banyo, manzaralı balkon ve mini buzdolabı sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı eksiksiz bir şekilde karşılıyor. Kalabalık aileleri de düşünerek hizmet anlayışını geliştiren işletme sigara içilemeyen ve bebekli aileler için uygun oda tasarımlarına sahip. Tüm odalarda bulunan klima sayesinde yaz ayının kavurucu sıcaklarından uzaklaşmanız da mümkün.

Patara Plajı’na 10 dakikalık bir yürüyüşün ardından ulaşabilmenizin yanı sıra otelin kendi ziyaretçilerine özel olarak hizmet veren manzaralı havuz imkanından faydalanma seçeneğiniz de bulunuyor. Etrafta bulunan lüks kafe ve restoranlar ile farklı lezzetleri de tatma imkanını da Akay Pension sayesinde elde edebilirsiniz.

Kaş merkezine 29,6 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x