Hotel Sema

Kaş, Antalya
Hotel Sema Genel
Hotel Sema Genel
Hotel Sema Genel
Hotel Sema Genel
Hotel Sema Genel
Image More +37 fotoğraf
Hotel Sema
Patara Kas Kaş, Antalya

Turkuaz denizi ve 12 km uzunluğundaki kumsalı ile ünlü Patara Plajı'na sadece 30 dakika yürüyüş mesafesinde bir aile işletmesi olan Hotel Sema, 16 tane sigara içilmeyen rahat odaya sahip.

2 kişilik, 3 kişilik, apart ve aile odaları sunan butik otelin odalarda gün batımı ve havuz manzaralı balkon, ayrı mutfak, çekyat, oturma alanları, ışık geçirmeyen perdeler, klima ve kablosuz internet bulabilirsiniz. Açık yüzme havuzunun tadını çıkarabileceğiniz tesiste havuz barı da gün boyu snack menüler ve sıcak-soğuk içecekler ile hizmet veriyor.

Oda kahvaltı tarzı çalışan otelde organik ürünlerle sağlıklı Akdeniz kahvaltıları, isteğe bağlı akşam yemeklerinde ise Anadolu ev yemekleri, salata çeşitleri ve diyet lezzetler tadabilirsiniz.

Patara ve çevresini gezebileceğiniz tekne turları ve doğa yürüyüşleri için bilet sağlayan; Patara Antik Kenti’ne 15 dakika ve Selge Antik Kenti’ne 25 dakika uzaklıkta bulunan Hotel Sema’dan Kalkan merkezi 12 km, Kalkan Yat Limanı 14 km, Letoon Antik Kenti 15 km, Kaputaş Plajı 20 km ve Saklıkent Milli Parkı ise 25 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Kaş merkezine 29,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x