Akara Villas

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Akara Villas Genel
Akara Villas Genel
Akara Villas Genel
Akara Villas Öne Çıkan Resim
Akara Villas Dış Mekan
Image More +182 fotoğraf
Akara Villas
Jl. Petitenget Gg. Cempaka Kerobokan Lesser Sunda Islands, Petitenget

Akara Villas misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, TAKSU Bali Galerisi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Restoranlar Sokağı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Legian Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası
Room
Signature Villa, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası (Studio)
Room
Villa, 4 Yatak Odası (Akara)
Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x