Airport Resident 2

Su Thep
Airport Resident 2 Öne Çıkan Resim
Airport Resident 2 Dış Mekan
Airport Resident 2 Dış Mekan
Airport Resident 2 İç Mekan
Airport Resident 2 İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Airport Resident 2
179/9 Mahidol Rd., T.Haiya A.Muang , Su Thep

Airport Resident 2 misafirlere Chiang Mai bölgesinde, iş merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve CentralPlaza Chiang Mai Havaalanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,5 mi (2,5 km) ve Tha Phae Kapısı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 69 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
One bedroom grand suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x