Airport Residence Green

Varşova – Doğu Polonya, Varşova
Airport Residence Green Genel
Airport Residence Green Genel
Airport Residence Green Genel
Airport Residence Green Öne Çıkan Resim
Airport Residence Green Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Airport Residence Green
Ul. Jurajska 3/22 Varşova – Doğu Polonya, Varşova

Varşova bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda Marynarska Point ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ursynow Arena Spor Salonu ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu daire Bilim ve Kültür Sarayı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Eski Şehir Meydanı ile 23,5 mi (37,9 km) mesafede.

Restauracja Menu Bistro yemek servisi için ideal, bu dairede, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var.

Bu dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 43-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x