Ailyssa

Route 62, City Bowl
Ailyssa Öne Çıkan Resim
Ailyssa Dış Mekan
Ailyssa Oda Düzeni
Ailyssa Oda Düzeni
Ailyssa Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Ailyssa
Cnr Ivan Hoe & Kloof Street Gardens Route 62, City Bowl

Ailyssa misafirlere Cape Town (Cape Town Şehir Merkezi) bölgesinde, Kloof Caddesi yakınında ve Table Dağı Ulusal Parkı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Masa Dağı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Camps Bay Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Bu otelde, 20 restoran ve 20 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 10 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x