Aigialos Luxury Traditional Settlement

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Aigialos Luxury Traditional Settlement Genel
Aigialos Luxury Traditional Settlement Genel
Aigialos Luxury Traditional Settlement Genel
Aigialos Luxury Traditional Settlement Genel
Aigialos Luxury Traditional Settlement Öne Çıkan Resim
Image More +91 fotoğraf
Aigialos Luxury Traditional Settlement
Fira Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Aigialos Luxury Traditional Settlement misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Athinios Limanı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Kamari Plajı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Bougainvillea Scarlett Qu ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Residences
Authentic
Authentic Santorinia Residence (Family)
Panoramic
Panoramic View Suites
Mansion
Mansion Suite
Exclusive
Exclusive Honeymoon Suite
Superior
Superior Residence
Ambassador's
Ambassador's Suite
Authentic
Authentic Santorinia Residences
Volcano
Volcano Sea View Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x