Aesthesis Boutique Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Fira
Aesthesis Boutique Villas Öne Çıkan Resim
Aesthesis Boutique Villas Dış Mekan
Aesthesis Boutique Villas Dış Mekan
Aesthesis Boutique Villas Oda Manzaraları
Aesthesis Boutique Villas Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Aesthesis Boutique Villas
Firostefani Decentralized Administration Of The Aegean, Fira

Aesthesis Boutique Villas misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Athinios Limanı ile 4,7 mi (7,5 km) ve Kamari Plajı ile 5 mi (8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 Bedroom, Jetted Tub (Cloud)
Executive
Executive Villa, 2 Bedrooms, Jetted Tub (Cave)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x