Agriturismo Villalta

Apennine Mountains, Perugia
Agriturismo Villalta Öne Çıkan Resim
Agriturismo Villalta Dış Mekan
Agriturismo Villalta Dış Mekan
Agriturismo Villalta Dış Mekan
Agriturismo Villalta Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Agriturismo Villalta
Strada Pieve San Sebastiano 36 Apennine Mountains, Perugia

Perugia bölgesindeki Agriturismo Villalta misafirlere dağda, Tiber River ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Nuova chiesa di San Paolo a Foligno ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli St. Mary of the Angels Bazilikası ile 12,3 mi (19,8 km) ve Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için spa küveti ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası (Ulivo)
Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası (Ginestra)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Rosa)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Lavanda)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x