Agriturismo Villa Palmentiello

Sant'Antonio Abate
Agriturismo Villa Palmentiello Genel
Agriturismo Villa Palmentiello Genel
Agriturismo Villa Palmentiello Genel
Agriturismo Villa Palmentiello Genel
Agriturismo Villa Palmentiello Genel
Image More +37 fotoğraf
Agriturismo Villa Palmentiello
Via Pesaturo 6/B , Sant'Antonio Abate

Sant'Antonio Abate bölgesindeki Agriturismo Villa Palmentiello misafirlere dağda, Villa San Marco ve Stadio Romeo Menti ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Stabia Arkeoloji Alanı ile 5 km (3,1 mi) ve Villa Arianna ile 5,9 km (3,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 6 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Sant'Antonio Abate bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu çiftlik oteli misafirlerimize 925 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Kule
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x