Agriturismo Tenuta Chianchizza

Monopoli
Agriturismo Tenuta Chianchizza Öne Çıkan Resim
Agriturismo Tenuta Chianchizza Dış Mekan
Agriturismo Tenuta Chianchizza Dış Mekan
Agriturismo Tenuta Chianchizza Dış Mekan
Agriturismo Tenuta Chianchizza Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Agriturismo Tenuta Chianchizza
Contrada Chianchizza, 504 , Monopoli

Monopoli bölgesindeki Agriturismo Tenuta Chianchizza konaklamanızda, Parco Belvedere Lama ve Lido Bianco ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 10,9 mi (17,5 km) ve Lido Pantano ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Agriturismo Tenuta Chianchizza misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x