Agriturismo Podere Amati

Motor Valley, Budrio
Agriturismo Podere Amati Öne Çıkan Resim
Agriturismo Podere Amati Dış Mekan
Agriturismo Podere Amati Dış Mekan
Agriturismo Podere Amati Dış Mekan
Agriturismo Podere Amati Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Agriturismo Podere Amati
Via Fornace 3 Motor Valley, Budrio

Budrio bölgesindeki Agriturismo Podere Amati konaklamanızda, BolognaFiere ile 11,5 mi (18,4 km) ve İkiz Kuleler ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Sant'Orsola Malpighi Hastanesi ile 12,8 mi (20,7 km) ve Piazza Maggiore ile 12,9 mi (20,7 km) mesafede.

Kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x