Agriturismo Pantalica Ranch

Sortino
Agriturismo Pantalica Ranch Genel
Agriturismo Pantalica Ranch Genel
Agriturismo Pantalica Ranch Genel
Agriturismo Pantalica Ranch Genel
Agriturismo Pantalica Ranch Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
Agriturismo Pantalica Ranch
Contrada Vignalelli Pianazzo , Sortino

Agriturismo Pantalica Ranch konaklamanızda Sortino bölgesinde, Anapo Vadisi ile 16 km (10 mi) ve Rocky Necropolis of Pantalica ile 16,1 km (10 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu çiftlik oteli Kukla Tiyatrosu Müzesi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Ana Kilise ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere minibar ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x