Agriturismo Borgo degli Ulivi

Doğu Sicilya, Palazzolo Acreide
Agriturismo Borgo degli Ulivi Öne Çıkan Resim
Agriturismo Borgo degli Ulivi Dış Mekan
Agriturismo Borgo degli Ulivi Yerinde Yemek
Agriturismo Borgo degli Ulivi Oda Düzeni
Agriturismo Borgo degli Ulivi Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Agriturismo Borgo degli Ulivi
C.da Bibbia Doğu Sicilya, Palazzolo Acreide

Palazzolo Acreide bölgesindeki Agriturismo Borgo degli Ulivi konaklamanızda, Anapo Vadisi ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Corsino ile 8,2 mi (13,2 km) ve Antonino Uccello Müzesi ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Restoranda Agriturismo Borgo degli Ulivi misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire
Room
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x