Agriturismo Le Colombe

Apennine Mountains, Rocca Sant'Angelo
Agriturismo Le Colombe Genel
Agriturismo Le Colombe Genel
Agriturismo Le Colombe Genel
Agriturismo Le Colombe Genel
Agriturismo Le Colombe Genel
Image More +70 fotoğraf
Agriturismo Le Colombe
Rocca San Angelo, 42/43 Apennine Mountains, Rocca Sant'Angelo

Assisi bölgesindeki Agriturismo Le Colombe misafirlere kırsal bölgede, Assisi Retreat Hermitage ve Cantina Sportoletti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 6,2 mi (10 km) ve St. Mary of the Angels Bazilikası ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Honeymoon
Honeymoon Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Tepe Manzaralı
Room
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Classic Apart Daire
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x