Santa Maria degli Ancillotti

Apennine Mountains, Assisi
Santa Maria degli Ancillotti Genel
Santa Maria degli Ancillotti Genel
Santa Maria degli Ancillotti Öne Çıkan Resim
Santa Maria degli Ancillotti Dış Mekan
Santa Maria degli Ancillotti Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Santa Maria degli Ancillotti
Via Santa Tecla, 42 Apennine Mountains, Assisi

Assisi bölgesindeki Santa Maria degli Ancillotti misafirlere banliyöde, Assisi Retreat Hermitage ve Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire St. Mary of the Angels Bazilikası ile 6,1 mi (9,8 km) ve Ponte sul Chiascio ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için S. Maria degli Ancillotti ideal, havuz kenarı bu restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, güzel bahçe manzarası ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x