Agriturismo Le Baccane

Larciano
Agriturismo Le Baccane Genel
Agriturismo Le Baccane Genel
Agriturismo Le Baccane Genel
Agriturismo Le Baccane Genel
Agriturismo Le Baccane Genel
Image More +72 fotoğraf
Agriturismo Le Baccane
Via Francesca Sud 2373c, 51036 , Larciano

Agriturismo Le Baccane konaklamanızda Larciano bölgesinde, Terme Grotta Giusti Spa Oteli ile 7,9 km (4,9 mi) ve Leonardo Müzesi ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Funicolare Tramvay Hattı ile 12,9 km (8 mil) ve Tettuccio Kaplıcası ile 13,5 km (8,4 mil) mesafede.

Agriturismo Le Baccane misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda (Salice)
Apart
Apart Daire (Le Querce)
Apart
Apart Daire (Il Boschetto)
Room
Dört Kişilik Oda (Olivo)
Room
Oda (Melograno)
Room
Apart Daire (Il castagno)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x