Il Borghetto Andrea Tafi

Lamporecchio
Il Borghetto Andrea Tafi Öne Çıkan Resim
Il Borghetto Andrea Tafi Dış Mekan
Il Borghetto Andrea Tafi Dış Mekan
Il Borghetto Andrea Tafi Dış Mekan
Il Borghetto Andrea Tafi Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Il Borghetto Andrea Tafi
Via Bufignano, 16 , Lamporecchio

Lamporecchio bölgesindeki Il Borghetto Andrea Tafi misafirlere kırsal bölgede, Chiesa di San Baronto Kilisesi ve Larciano Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Montecatini Golf Club ile 4,4 mi (7 km) ve Leonardo Müzesi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x