Agriturismo La Pisana

San Giuliano Terme
Agriturismo La Pisana Genel
Agriturismo La Pisana Genel
Agriturismo La Pisana Genel
Agriturismo La Pisana Öne Çıkan Resim
Agriturismo La Pisana Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Agriturismo La Pisana
Via Paganini 6, Colignola , San Giuliano Terme

San Giuliano Terme bölgesindeki Agriturismo La Pisana misafirlere kırsal bölgede, Arno River ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mezzogiorno ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Yatık Pisa Kulesi ile 4 mi (6,4 km) ve Pisa Katedrali ile 5,4 mi (8,8 km) mesafede.

Agriturismo La Pisana misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x