B&B Ginevra

Ghezzano
B&B Ginevra Öne Çıkan Resim
B&B Ginevra Dış Mekan
B&B Ginevra Dış Mekan
B&B Ginevra Dış Mekan
B&B Ginevra Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
B&B Ginevra
Via Silvio Selmi Ghezzano 23 , Ghezzano

San Giuliano Terme bölgesindeki B&B Ginevra konaklamanızda, Yatık Pisa Kulesi ve Arno River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cisanello Hastanesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve San Michele degli Scalzi in Orticaia Kilisesi ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda, Ek Bina
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x