Agriturismo Il Sole E Il Sale

Doğu Sicilya, Acireale
Agriturismo Il Sole E Il Sale Öne Çıkan Resim
Agriturismo Il Sole E Il Sale Dış Mekan
Agriturismo Il Sole E Il Sale Dış Mekan
Agriturismo Il Sole E Il Sale Dış Mekan
Agriturismo Il Sole E Il Sale Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Agriturismo Il Sole E Il Sale
Via Nazionale per Catania, 176 Doğu Sicilya, Acireale

Acireale bölgesindeki Agriturismo Il Sole E Il Sale konaklamanızda, Timpa Natural Koruma Alanı ve Sant'Anna Deniz Feneri ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Etna Dağı ile 8,3 mi (13,4 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x