Villa delle Palme

Doğu Sicilya, Aci Castello
Villa delle Palme Öne Çıkan Resim
Villa delle Palme Dış Mekan
Villa delle Palme Dış Mekan
Villa delle Palme Dış Mekan
Villa delle Palme Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Villa delle Palme
Via Livorno 143 Acitrezza Doğu Sicilya, Aci Castello

Aci Castello bölgesindeki Villa delle Palme misafirlere plaj yakınında, Ionian Sea ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Timpa Natural Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 9,3 mi (15 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçeli
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x