Agriturismo Il Melograno

North Adriatic Coast, Mestre
Agriturismo Il Melograno Genel
Agriturismo Il Melograno Öne Çıkan Resim
Agriturismo Il Melograno Dış Mekan
Agriturismo Il Melograno Dış Mekan
Agriturismo Il Melograno Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Agriturismo Il Melograno
Via Spigariola 10/a North Adriatic Coast, Mestre

Mestre bölgesindeki Agriturismo Il Melograno konaklamanızda Ca' Noghera Casino of Venice ve Villa Salus Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli St. Mark's Meydanı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Agriturismo Il Melograno misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x