Ca' Tessera Venice Airport

North Adriatic Coast, Mestre
Ca' Tessera Venice Airport Genel
Ca' Tessera Venice Airport Genel
Ca' Tessera Venice Airport Genel
Ca' Tessera Venice Airport Genel
Ca' Tessera Venice Airport Genel
Image More +42 fotoğraf
Ca' Tessera Venice Airport
Via Triestina, 151 Venezia Tessera North Adriatic Coast, Mestre

Ca' Tessera Venice Airport size Mestre (Tessera) bölgesinde, Grand Canal (Büyük Kanal) ve Venedik Limanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli St. Mark's Meydanı ile 8 mi (12,8 km) ve Piazzale Roma ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Çiftlik otelinin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x