Agriturismo Giusi e Dario

Cortona
Agriturismo Giusi e Dario Öne Çıkan Resim
Agriturismo Giusi e Dario Dış Mekan
Agriturismo Giusi e Dario Dış Mekan
Agriturismo Giusi e Dario Dış Mekan
Agriturismo Giusi e Dario Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Agriturismo Giusi e Dario
154 Montanare , Cortona

Cortona bölgesindeki Agriturismo Giusi e Dario misafirlere kırsal bölgede, Santa Maria delle Grazie ve Signorelli Theatre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Trasimeno Gölü ile 9,4 mi (15,2 km) ve San Domenico Kilisesi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Agriturismo Giusi e Dario misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel havuz bulunan 7 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı (3 bathrooms)
Room
Kır Evi, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı (3 bathrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x