Agrisalotto

Cortona
Agrisalotto Genel
Agrisalotto Genel
Agrisalotto Öne Çıkan Resim
Agrisalotto Dış Mekan
Agrisalotto Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Agrisalotto
S. Caterina , Cortona

Cortona bölgesindeki Agrisalotto konaklamanızda Val di Chiana ve Santa Maria delle Grazie ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Trasimeno Gölü ile 12 mi (19,4 km) ve Palazzo Comunale ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Zemin Kat
Room
Superior Apart Daire
Room
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Vadi Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x