African Palm Cottage

Route 62, Durbanville
African Palm Cottage Öne Çıkan Resim
African Palm Cottage Dış Mekan
African Palm Cottage Dış Mekan
African Palm Cottage Dış Mekan
African Palm Cottage Dış Mekan
Image More +113 fotoğraf
African Palm Cottage
17 Pioneer Road Durbanville Route 62, Durbanville

Cape Town (Durbanville) bölgesindeki African Palm Cottage misafirlere Durbanville Golf Club ve Cobble Walk Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Durbanville Medi-Clinic ile 1,5 mi (2,5 km) ve Altydgedacht ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-cm plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Kır Evi, 2 Yatak Odası
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x