Aero Club of East Africa

Nairobi West
Aero Club of East Africa Genel
Aero Club of East Africa Genel
Aero Club of East Africa Öne Çıkan Resim
Aero Club of East Africa Dış Mekan
Aero Club of East Africa Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Aero Club of East Africa
Wilson Airport along Langata road , Nairobi West

Aero Club of East Africa misafirlere Nairobi (Nairobi West) bölgesinde, Nyayo Ulusal Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Nextgen Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nairobi Ulusal Parkı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Thika Road Mall Alışveriş Merkezi ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Captain Wing)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x