Ae Lana Chiang Mai Hotel

Nong Pa Khrang
Ae Lana Chiang Mai Hotel Genel
Ae Lana Chiang Mai Hotel Genel
Ae Lana Chiang Mai Hotel Genel
Ae Lana Chiang Mai Hotel Öne Çıkan Resim
Ae Lana Chiang Mai Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Ae Lana Chiang Mai Hotel
5 Soi 1 Tung Hotel Road T. Nong Pa Khrang, A. Muang , Nong Pa Khrang

Ae Lana Chiang Mai Hotel konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Chiang Mai Ulusal Müzesi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Riverside ile 3,2 km ve Wat Chiang Man ile 4,9 km mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman olan restoranı Makieng Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 52 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double or Twin Room, Pool Access
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x