Aditya Mansions Apartment

Güney Jakarta
Aditya Mansions Apartment Genel
Aditya Mansions Apartment Öne Çıkan Resim
Aditya Mansions Apartment Dış Mekan
Aditya Mansions Apartment Oda Düzeni
Aditya Mansions Apartment Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Aditya Mansions Apartment
Jl Adityawarman Raya No.38A Kebayoran Baru , Güney Jakarta

Aditya Mansions Apartment misafirlere Cakarta (Melawai) bölgesinde, Blok M Square Alışveriş Merkezi ve Güney Jakarta Belediye Binası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 4,3 mi (7 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 67 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x