Adinda Balangan Beach Villa

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Adinda Balangan Beach Villa Öne Çıkan Resim
Adinda Balangan Beach Villa Dış Mekan
Adinda Balangan Beach Villa Golf
Adinda Balangan Beach Villa Golf
Adinda Balangan Beach Villa Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Adinda Balangan Beach Villa
Jalan Pantai Balangan 100X, Balangan Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Adinda Balangan Beach Villa misafirlere Jimbaran bölgesinde, plaj yakınında, Bukit Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Balangan Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Kuta Plajı ile 11 mi (17,6 km) ve Legian Plajı ile 12 mi (19,4 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x