Adamo The Bellus

Calangute
Adamo The Bellus Genel
Adamo The Bellus Genel
Adamo The Bellus Genel
Adamo The Bellus Öne Çıkan Resim
Adamo The Bellus Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Adamo The Bellus
Naika Vaddo , Calangute

Adamo The Bellus misafirlere Calangute bölgesinde, plaj yakınında, Baga Plajı ve Calangute Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Calangute Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Candolim Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Clove restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 112 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Suite with Bathtub
Room
Bellus Suite with Private Jacuzzi & Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x