Acrotel Athena Villa

Thrace, Elia
Acrotel Athena Villa Öne Çıkan Resim
Acrotel Athena Villa Dış Mekan
Acrotel Athena Villa Dış Mekan
Acrotel Athena Villa Oda Manzaraları
Acrotel Athena Villa Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Acrotel Athena Villa
Akti Elias Thrace, Elia

Sithonia bölgesindeki Acrotel Athena Villa misafirlere körfez yakınında, Kalogria Plajı ve Spathies Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı daire Nikiti Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) ve Agios Pavlos Kilisesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 10 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x