Acrotel Athena Residence

Thrace, Elia Nikitis
Acrotel Athena Residence Genel
Acrotel Athena Residence Genel
Acrotel Athena Residence Genel
Acrotel Athena Residence Öne Çıkan Resim
Acrotel Athena Residence Dış Mekan
Image More +114 fotoğraf
Acrotel Athena Residence
Akti Elias, Nikiti Thrace, Elia Nikitis

Acrotel Athena Residence misafirlere Sithonia bölgesinde, plajda, Lagomandra Plajı ve Spathies Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Nikiti Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Kalogria Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 20 klimalı odada şömine ve plazma televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks
Dubleks,
Dubleks, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x