Acropolis Executive Suite

Atina
Acropolis Executive Suite Genel
Acropolis Executive Suite Öne Çıkan Resim
Acropolis Executive Suite Dış Mekan
Acropolis Executive Suite Oda Manzaraları
Acropolis Executive Suite Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Acropolis Executive Suite
Chatzixristou 16 , Atina

Bu apart daire konaklamanızda Atina merkezinde, Zappeion Salonu ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Monastiraki Bit Pazarı ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire, Akropol Müzesi ve Dionysus Tiyatrosu yakınındadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak, Frette Italian çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Çift Kişilik çekyat bulunmakatdır. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç Akıllı televizyonlar ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x