Ace Premier Hotel

Abuja
Ace Premier Hotel Öne Çıkan Resim
Ace Premier Hotel Dış Mekan
Ace Premier Hotel Dış Mekan
Ace Premier Hotel İç Mekan
Ace Premier Hotel İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Ace Premier Hotel
Okemesi Crescent , Abuja

Abuja bölgesindeki Ace Premier Hotel misafirlere Ulusal Nijerya Camisi ve Central Bank of Nigeria ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Federal Secretariat Binası ile 5,7 km (3,5 mil) ve Abuja Ulusal Hastanesi ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan BOARDROOM restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x