ABode Manchester

North West England, Manchester Kent Merkezi
ABode Manchester Öne Çıkan Resim
ABode Manchester Dış Mekan
ABode Manchester Dış Mekan
ABode Manchester Dış Mekan
ABode Manchester İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
ABode Manchester
107 Picadilly North West England, Manchester Kent Merkezi

ABode Manchester misafirlere Manchester (Manchester Kent Merkezi) bölgesinde, Market Street yakınında ve Piccadilly Bahçeleri ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Old Trafford (Stadyumu) ile 3,4 mi (5,5 km) ve Canal Street (Kanal Sokağı) ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 61 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x