Abha Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Galle
Abha Villa Öne Çıkan Resim
Abha Villa Dış Mekan
Abha Villa Dış Mekan
Abha Villa Kahvaltı
Abha Villa Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Abha Villa
63/2, Goluwa Road, Piyadigama Ginthota Güney Sri Lanka Sahili, Galle

Bu villa misafirlere Galle bölgesinde, plaj yakınında, Mahamodara Plajı ve Pitiwella Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Unawatuna Plajı ile 6,9 mi (11,1 km) ve St. Aloysius College ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş villada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için ütü/ütü masası ve odada masaj hizmeti sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x