Abadia Hotel Boutique

Zapopan
Abadia Hotel Boutique Genel
Abadia Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Abadia Hotel Boutique Dış Mekan
Abadia Hotel Boutique Dış Mekan
Abadia Hotel Boutique İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Abadia Hotel Boutique
Mixcoatl 524, Ciudad del Sol , Zapopan

Zapopan bölgesindeki Abadia Hotel Boutique konaklamanızda, Plaza del Sol ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 3,8 mi (6,1 km) ve Andares Alışveriş Merkezi ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Süit, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x