ABaC Restaurant & Hotel

Barselona
ABaC Restaurant & Hotel Genel
ABaC Restaurant & Hotel Genel
ABaC Restaurant & Hotel Genel
ABaC Restaurant & Hotel Öne Çıkan Resim
ABaC Restaurant & Hotel Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
ABaC Restaurant & Hotel
Avinguda del Tibidabo, 1 , Barselona

ABaC Restaurant & Hotel size Barselona merkezinde, Guell Parkı ve Camp Nou ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel La Rambla ile 2,5 mi (4 km) ve Placa de Catalunya ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için ABaC Restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Barselona bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1744 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Comfort
Comfort Oda, Teras
Süit
Süit
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x