Aanmani Rose Guest House

Highveld Ridge, Pretoria
Aanmani Rose Guest House Genel
Aanmani Rose Guest House Öne Çıkan Resim
Aanmani Rose Guest House Dış Mekan
Aanmani Rose Guest House Kahvaltı
Aanmani Rose Guest House Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Aanmani Rose Guest House
55 Nicolson Street Baileys Muckleneuk Pretoria, 55 Highveld Ridge, Pretoria

Aanmani Rose Guest House misafirlere Pretoria (Baileys Muckleneuk) bölgesinde, Avusturya Büyükelçiliği ve Austin Roberts Kuş Cenneti ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Magnolia Dell Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Brooklyn Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Restoranda Aanmani Rose Guest House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 20 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Presidential Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x