37 on Charles

Highveld Ridge, Pretoria
37 on Charles Öne Çıkan Resim
37 on Charles Dış Mekan
37 on Charles Dış Mekan
37 on Charles Dış Mekan
37 on Charles Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
37 on Charles
37 Justice Mahomed Street Bailey's Muckleneuk Highveld Ridge, Pretoria

37 on Charles misafirlere Pretoria (Baileys Muckleneuk) bölgesinde, Magnolia Dell Parkı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Austin Roberts Kuş Cenneti ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Avusturya Büyükelçiliği ile 0,7 mi (1,1 km) ve Pretoria Üniversitesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x