A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong

Güney Vietnam, Quận 1
A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong Öne Çıkan Resim
A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong Dış Mekan
A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong Dış Mekan
A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong İç Mekan
A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong
307-309 Ly Tu Trong, Ben Nghe Ward District 1 Güney Vietnam, Quận 1

A25 Hotel - 307 Ly Tu Trong misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Tao Dan Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,6 mi (0,9 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

38 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (VIP Room)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x