A Taste of Europe in Chiang Mai

Chiang Mai
A Taste of Europe in Chiang Mai Genel
A Taste of Europe in Chiang Mai Genel
A Taste of Europe in Chiang Mai Genel
A Taste of Europe in Chiang Mai Öne Çıkan Resim
A Taste of Europe in Chiang Mai Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
A Taste of Europe in Chiang Mai
9/12, Eng Doi Village Klong Chonpratarn Road, Chang Phuak , Chiang Mai

Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesindeki bu villa misafirlere Chiang Mai Uluslararası Sergi ve Kongre Merkezi ve Doi Suthep-Pui National Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Chiang Mai Üniversitesi ile 2 mi (3,2 km) ve Tha Phae Kapısı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
4-Bedroom House with Garden

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x