Villa Paraiso Resort & Apartelle

Mindanao, Bokbok
Villa Paraiso Resort & Apartelle Genel
Villa Paraiso Resort & Apartelle Öne Çıkan Resim
Villa Paraiso Resort & Apartelle Dış Mekan
Villa Paraiso Resort & Apartelle Dış Mekan
Villa Paraiso Resort & Apartelle Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Villa Paraiso Resort & Apartelle
J.P. Rizal Street, Mambajao Mindanao, Bokbok

Villa Paraiso Resort & Apartelle misafirlere Mambajao bölgesinde, plaj yakınında ve Agoho Plajı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mambajao Parola Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Balbagon Ferry Terminal ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

42 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Ücretli su parkı ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Park)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x