9388 Concepts Phu Quoc

Güney Vietnam, Phu Quoc
9388 Concepts Phu Quoc Öne Çıkan Resim
9388 Concepts Phu Quoc Dış Mekan
9388 Concepts Phu Quoc Dış Mekan
9388 Concepts Phu Quoc Dış Mekan
9388 Concepts Phu Quoc İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
9388 Concepts Phu Quoc
121 Tran Hung Dao Street Duong To Güney Vietnam, Phu Quoc

Phu Quoc bölgesindeki 9388 Concepts Phu Quoc misafirlere Phu Quoc Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Dinh Cau ile 2,4 km (1,5 mi) ve San Van Dong Duong Dong Stadyumu ile 3,8 km (2,4 mi) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x