811A Departamento Plaza Vina

Orta Şili, Vina Del Mar
811A Departamento Plaza Vina Genel
811A Departamento Plaza Vina Öne Çıkan Resim
811A Departamento Plaza Vina Dış Mekan
811A Departamento Plaza Vina Dış Mekan
811A Departamento Plaza Vina Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
811A Departamento Plaza Vina
Viana 811 Orta Şili, Vina Del Mar

811A Departamento Plaza Vina misafirlere Vina del Mar merkezinde, Quinta Vergara ve Viña del Mar Municipal Theatre ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Club de Vina ile 0,2 mi (0,4 km) ve Teatro Municipal (Belediye Tiyatrosu) ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x