411A Apartamento Studio Plaza Viña

Orta Şili, Vina Del Mar
411A Apartamento Studio Plaza Viña Genel
411A Apartamento Studio Plaza Viña Genel
411A Apartamento Studio Plaza Viña Öne Çıkan Resim
411A Apartamento Studio Plaza Viña Dış Mekan
411A Apartamento Studio Plaza Viña Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
411A Apartamento Studio Plaza Viña
811 Viana Orta Şili, Vina Del Mar

411A Apartamento Studio Plaza Viña misafirlere Vina del Mar merkezinde, Quinta Vergara ve Viña del Mar Municipal Theatre ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Club de Vina ile 0,3 mi (0,4 km) ve Teatro Municipal (Belediye Tiyatrosu) ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Sağlık kulübü, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x