7Stones Boracay

Visayan Adaları, Balabag
7Stones Boracay Genel
7Stones Boracay Genel
7Stones Boracay Öne Çıkan Resim
7Stones Boracay Dış Mekan
7Stones Boracay Dış Mekan
Image More +199 fotoğraf
7Stones Boracay
Bulabog Beach Visayan Adaları, Balabag

7Stones Boracay misafirlere Boracay bölgesinde, plajda, Bulabog Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Budget Mart ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Station 2 ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Premier
Premier Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 3 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Premier Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Grand Süit, 1 Yatak Odası
Room
Honeymoon Süit, Jakuzi, Denize Sıfır
Room
3 Bedroom Penthouse Panoramic Paradise

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x